Töltés...

Inkább rólad, de általánosságban beszélhetünk mindenkiről, aki megteheti, hogy egy évben legalább egyszer elmegy kikapcsolódni a családjával, vagy barátaival. A nyári és a télből a nyárba nyaralások felüdítenek minket és lelkileg újult erővel térünk haza. Ezek azok a pillanatok, amikor nem foglalkozunk mással, csak a ragyogó napsütéssel, a gyönyörű tájjal és a családunkkal.


A Szallasmonitor.hu azért született meg, hogy egy jó célt szolgáljon minden nyaraló társamnak. Megmutathatjuk egymásnak a nyaralás szépségeit, az igényes szálláshelyeket, az ételeket, a tengerpartot. Esetlegesen a csalódásokat is, amit tapasztalunk. Én személy szerint estem már bele olyan hibába, hogy lefoglaltam a szállást a családom számára, viszonylag normálisnak tűnő tengerparti mobilházba és az érkezéskor, hát….nem az fogadott, amire számítottam. Ősrégi bútorok (a képeken nem olyan volt), nyekergő vacak ágy (a képeken nem olyan volt) és még sorolhatnám.

Sajnos a megérkezés pillanatában már rontott a hangulaton, hogy nem erre számítottunk és nem ezt foglaltuk le. De sajnos igen, ám a foglaló oldalakon nem olyan képek voltak, ami valóban ott fogadott minket a helyszínen.

Ekkor elhatároztam, hogy létrehozom a Szallasmonitor.hu oldalt az ilyen meglepetések minimalizálására és próbálok segíteni mindenkinek egy hatalmas közösség támogatásával, hogy valódi képeket nézhessünk a kiszemelt nyaralás előtt. Ez az egy dolog van, ami biztos alapokon nyugszik, hogy a többi nyaraló valós képei nem tévesztenek meg minket.

Az oldalon közzétett képek segítenek eligazodni a tengerparti szállások világában és valós, ott megszálló nyaralók képei alapján tudunk döntést hozni annak érdekében, hogy megfelelő-e a nyaralásunkra az adott hely, vagy sem.

A Szallasmonitor.hu mindannyiunk érdekei miatt született meg és a folyamatosan bővülő adatbázisnak köszönhetően a világ minden tájáról tudunk csemegézni a nyaralásunkat illetően. Bízom benne, hogy az itt talált tartalmak téged is segíteni fognak minden évben, mielőtt nyaralást tervezel.

Mi nyaralók megalkotjuk a legnagyobb közösséget, együttműködve segítünk egymásnak és minden regisztrált felhasználónk a Szallasmonitor.hu család tagja lesz. Kellemes képnézegetést kívánok mindenkinek!